O NAMA

about

kO SMO MI

Avalon studio je kreativni studio iz Gradiške, Republika Srpska, BiH. Naša djelatnost je bazirana na svim vrstama vizuelnih komunikacija. Avalon tim čine iskusna stručna lica obrazovana za grafičku industriju, video produkciju, 3D vizuelizaciju, profesionalnu fotografiju i grafičku proizvodnju.

KOJE SU NAJZASTUPLJENIJEUSLUGE

Kada je u pitanju dizajn logotipa i identiteta firme, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim dizajn trendovima i dostignućima, omogućava nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajnerska rješenja. 

NAŠA MISIJA

Veliko iskustvo dugujemo višegodišnjem uspješnom poslovanju. Naš tim čine Art direktor, dva grafička dizajnera, web dizajner, tri profesionalna fotografa, dva profesionalna kamermana, master grafičkog inženjerstva i dizajna, stručnjak za quadcoper, profesionalni montažer i master arhitekture. Ovaj krug ljudi nam omogućava da ponudimo kompletnu uslugu - od idejnog planiranja, preko konkretne realizacije svih mogućih vizuelno-funkcionalnih aspekata traženog dizajnerskog rješenja, pa do podrške i predstavljanja javnosti u daljem poslovanju. 

Multipurpose Multipurpose

Brendiranje

Brendiranje proizvoda

responsive responsive

vizuElni identitet

Izrada kompletnog vizuelnog identiteta za vašu kompaniju

business layout business layout

kampanje

Dobra strategija online nastupa može dati vrhunske rezultate koji u odnosu na utrošeni budžet mogu da budu i znatno uspješniji od klasičnih vidova marketinga.

full support full support

podrŠka

Tehnička podrška